Fog lights not working

Ask for help with doing something on your car here.

Fog lights not working

Postby flux » Tue Jul 17, 2018 3:59 pm

Green light illuminates on dash, but bulbs not turning on.
Firstly I checked fuse in the front dash and that is okay, tried a different one just in case and still nothing.

Both lights died at the same time which to my understanding is usually a fuse, but since the fuse is fine, what's my next step?
User avatar
flux
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 21, 2016 5:06 pm
Location: Adelaide
Car: '04 Liberty GT

Re: Fog lights not working

Postby fedaykin » Wed Jul 18, 2018 11:56 am

Check that the bulbs are getting 12V at the plugs
fedaykin
 
Posts: 575
Joined: Wed Apr 08, 2015 10:09 am
Location: Sydney
Car: MY10 GT Wagon 6MT

Re: Fog lights not working

Postby flux » Wed Jul 18, 2018 4:51 pm

Yeah 12V at both sides. Guess both globes blew at once?
User avatar
flux
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 21, 2016 5:06 pm
Location: Adelaide
Car: '04 Liberty GT

Re: Fog lights not working

Postby fedaykin » Thu Jul 19, 2018 10:08 am

Quite possible. It is strange but not heaps rare.
fedaykin
 
Posts: 575
Joined: Wed Apr 08, 2015 10:09 am
Location: Sydney
Car: MY10 GT Wagon 6MT

Re: Fog lights not working

Postby flux » Thu Jul 19, 2018 11:09 am

fedaykin wrote:Quite possible. It is strange but not heaps rare.


Alrighty then, well I'll replace both globes and see what happens, if not, it's some black magic fuckery and I'll take it somewhere to get it diagnosed.

Thanks for your help mate.
User avatar
flux
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 21, 2016 5:06 pm
Location: Adelaide
Car: '04 Liberty GT

Re: Fog lights not working

Postby fedaykin » Fri Jul 20, 2018 2:07 pm

No worries. Good luck and godspeed.
fedaykin
 
Posts: 575
Joined: Wed Apr 08, 2015 10:09 am
Location: Sydney
Car: MY10 GT Wagon 6MT


Return to How do I?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests