NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

News about this forum

NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby Ric » Sun Sep 26, 2010 4:10 pm

As above.
This board was offline for about 30 minutes while I installed a software update.

It's all done now. Please let me know if anything has stopped working for you.
MY06 3.0RB 6MT Liberty Wagon. ---—▲≡≡≡

MGA-01 finally back on the track. 21-Jun-2015 at Sandown. Link
User avatar
Ric
Site Admin
 
Posts: 6211
Joined: Fri Oct 06, 2006 11:08 pm
Location: Melbourne
Car: MY06 3RB 6MT Wagon Pearl White
Real name: Ric
Profile URL: viewtopic.php?f=7&t=12

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby Digital » Sun Sep 26, 2010 10:36 pm

Am I doing something wrong, after the forum went down, now when I click "View Active Topics" I only get like 5 threads? anyone else having the same issue?
MY08 2.5i - Satin Pearl White - Sat Nav [TEAM WHITE]
User avatar
Digital
-stickered-
 
Posts: 1082
Joined: Thu Mar 27, 2008 8:14 pm
Location: Melbourne, VIC
Car: MY08 2.5i Sedan - TEAM WHITE
Real name: Bobby
Profile URL: viewtopic.php?f=10&t=5767&start=0

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby Ric » Sun Sep 26, 2010 10:46 pm

Ahhh, that's a known issue I'd forgotten about.
I have to manually specify which forums the "active topics" function looks at.
There was a bug in the older version of phpBB, where it always looked at all the forums. Now I've updated, it's only looking in the ones which have this set to "Yes", and they are all set to "No" by default.
I'll get that fixed over the next couple of days.
MY06 3.0RB 6MT Liberty Wagon. ---—▲≡≡≡

MGA-01 finally back on the track. 21-Jun-2015 at Sandown. Link
User avatar
Ric
Site Admin
 
Posts: 6211
Joined: Fri Oct 06, 2006 11:08 pm
Location: Melbourne
Car: MY06 3RB 6MT Wagon Pearl White
Real name: Ric
Profile URL: viewtopic.php?f=7&t=12

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby Digital » Sun Sep 26, 2010 10:50 pm

I can breeeeeeeeathe again......thanks Ric, your tech support skills are truly inspiring mate!
MY08 2.5i - Satin Pearl White - Sat Nav [TEAM WHITE]
User avatar
Digital
-stickered-
 
Posts: 1082
Joined: Thu Mar 27, 2008 8:14 pm
Location: Melbourne, VIC
Car: MY08 2.5i Sedan - TEAM WHITE
Real name: Bobby
Profile URL: viewtopic.php?f=10&t=5767&start=0

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby teK-- » Sun Sep 26, 2010 11:49 pm

Thanks Ric for your ongoing efforts maintaining our forum :D
MY04 2.5i Safety 5MT Sedan "Project Locomotive"
..: JDM Subaru-AVO-Whiteline-Bilstein-Swift Springs-Cusco-Rallitek-GT Brakes-Remsa-K4RT30Y-Blitz-Philips-Défi-STI-Sabelt-Redline-Alpine-Polk Audio-Kenwood-Dynamat :..
User avatar
teK--
-stickered-
 
Posts: 4053
Joined: Thu Jun 11, 2009 5:02 pm
Location: Melbourne

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby tangcla » Mon Sep 27, 2010 8:44 am

Now if only I can check in my flight at the airport...
www.tangcla.com - photography

Canon 5D Mark III x2 | 16-35mm f/2.8L | 24-70mm f/2.8L IS | 70-200mm f/2.8L IS
100mm f/2.8L IS macro | 200mm f/2.0L IS | 580EX-II x2 | 430EX-II | PocketWizard TT1/TT5
User avatar
tangcla
 
Posts: 7409
Joined: Wed Aug 15, 2007 1:47 pm
Location: Melbourne, VIC
Car: B6 Audi S4 (4.2L V8)
Real name: Clarence
Profile URL: http://www.tangcla.com

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby smythie » Wed Oct 06, 2010 1:54 pm

Bloody hell. Of all the places for this to turn up :lol:
Flag Bitch

MY06 3.0RB
User avatar
smythie
 
Posts: 5227
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:46 pm
Location: Sydney (w-end)
Car: MY06 3RB - Blue

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby hamish_023 » Wed Oct 06, 2010 2:42 pm

Ric since the maintenance thing went up the 'View new posts' button only brings up like 10-11 threads. When it used to have the whole page 20 or more? :?
User avatar
hamish_023
 
Posts: 3608
Joined: Mon Aug 10, 2009 8:21 pm
Location: Adelaide
Car: Black Liberty GT
Profile URL: viewtopic.php?f=10&t=10013

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby speakafreaka » Wed Oct 06, 2010 3:29 pm

I can't access the below thread now ... is it just me?

http://liberty.asn.au/phpbb3/viewtopic. ... 1&e=143141


edit: removed "and the banner has changed to the phpBB default".. banner back as normal


Edit edit - its weird, it happens on some pages, but not others
Last edited by speakafreaka on Wed Oct 06, 2010 3:49 pm, edited 2 times in total.
Graphite Grey MY10 Liberty 2.5GT Premium Wagon:G33KMobile 2.0
HiTech Mufflers, HKS Filter, Rear Spoiler, Grille
User avatar
speakafreaka
 
Posts: 491
Joined: Wed Apr 14, 2010 10:44 pm
Location: Melbourne
Car: MY10 Liberty GT
Real name: Marty

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby hamish_023 » Wed Oct 06, 2010 3:33 pm

i get the same message.
User avatar
hamish_023
 
Posts: 3608
Joined: Mon Aug 10, 2009 8:21 pm
Location: Adelaide
Car: Black Liberty GT
Profile URL: viewtopic.php?f=10&t=10013

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby Ric » Wed Oct 06, 2010 4:21 pm

speakafreaka wrote:I can't access the below thread now ... is it just me?

http://liberty.asn.au/phpbb3/viewtopic. ... 1&e=143141


edit: removed "and the banner has changed to the phpBB default".. banner back as normal


Edit edit - its weird, it happens on some pages, but not others


Hmm, I don't know how you got the address. There was an experimental set of phpBB files at http://liberty.asn.au/phpbb3 which is why you saw the default phpBB banner. The "real" board is at http://forum.liberty.asn.au/

That link is to a specific post, which was a porn link posted by a SPAMbot, which I've since removed.
MY06 3.0RB 6MT Liberty Wagon. ---—▲≡≡≡

MGA-01 finally back on the track. 21-Jun-2015 at Sandown. Link
User avatar
Ric
Site Admin
 
Posts: 6211
Joined: Fri Oct 06, 2006 11:08 pm
Location: Melbourne
Car: MY06 3RB 6MT Wagon Pearl White
Real name: Ric
Profile URL: viewtopic.php?f=7&t=12

Re: NOTE!! Board was down for maintenance 4:30pm Sunday

Postby Digital » Thu Oct 28, 2010 11:32 pm

Ric wrote:Ahhh, that's a known issue I'd forgotten about.
I have to manually specify which forums the "active topics" function looks at.
There was a bug in the older version of phpBB, where it always looked at all the forums. Now I've updated, it's only looking in the ones which have this set to "Yes", and they are all set to "No" by default.
I'll get that fixed over the next couple of days.


Hey Ric,

Did you manage to get around to this? I'm still only getting about 7 threads when I click "View active topics"

Thanks in advance
MY08 2.5i - Satin Pearl White - Sat Nav [TEAM WHITE]
User avatar
Digital
-stickered-
 
Posts: 1082
Joined: Thu Mar 27, 2008 8:14 pm
Location: Melbourne, VIC
Car: MY08 2.5i Sedan - TEAM WHITE
Real name: Bobby
Profile URL: viewtopic.php?f=10&t=5767&start=0


Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest